esmaspäev, 30. märts 2015

Sõbrapäev

12.veebruaril tähistasime koos väikeste sõpradega Hundude rühmast saabuvat sõbrapäeva.
Kogunesime saali ja pidu võis alata. Laulsime oma tervituslaulu, ja indiaanlaste laulu. Viimase loo juurde kuulub ka pillimäng. Väikeste Hundude laulule laulsime kaasa ja samuti tegime nendega koos liigutusi.
 Laulule-pillimängule järgnes mäng "Valgusfoor". Lapsed pidid olema tähelepanelikud ja vastavalt valgusfoori värvile reageerima: rohelise tulega kohapeal kõndima, rohelise tulega kükitama ja punase tulega seisma. Lastele tegi väga nalja, kui "valgusfoor" vahepeal rikki läks ja mõni värv kordus järjest mitu korda.
Sõbrapäevale kohaselt järgnes "Sõbralaul" kõige suurema sõbra Leopoldi esituses ja Mesikäppade-Hundude ühistantsuna.
Tantsule järgnes jälle mäng, kus osalesid ka kaks sõbrapäeva sümbolit- südamed. Need kaks pehmet ja karvast südant lasti muusika saatel lasteringis erinevatest kohtadest liikuma nii, et lapsed pidid selja taga neid käest kätte adasi andma. Paar last olid ringi keskel ja kui muusika vaikis, siis pidid nad ära arvama, kelle kätte südamed jäid.
Pärast mängu võtsid lapsed paarikaupa ja ikka nii, et Mesikäpp Hunduga ja Hundu Mesikäpaga ja järgnes meie rühma laste üks lemmiktantse, mis räägibki sõpradest. Suured Mesikäpad olid hästi tähelepanelikud ja abivalmid oma väikeste sõprade vastu ja Hundudki püüdsid olla hästi asjalikud.
Peo lõpetuseks vahetasime sõbrapäeva kingitusi. Igale lapsele teeb heameelt üks väike magus suutäis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar